Ποιός είναι ο Αλέξανδρος Παπάζογλου;

Ποιός είναι ο Αλέξανδρος Παπάζογλου;

Τοπικός μπλόγκερ με σωρεία δημοσιευμάτων στα τοπικά μέσα, αφού έχει διασύρει κάθε έννοια της λέξης δημοκρατία, αφού με τρόπο και μέθοδο διαβάλει θεσμούς, πρόσωπα και καταστάσεις, άρχισε να στέλνει και προσωπικά απειλητικά μηνύματα στον Αποστόλη Στασινόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο των Συνεργών με την Ηλιούπολη.

Ακόμα δεν τελείωσε η δίκη για την επίθεση τάγματος της Χρυσής Αυγής στον ΕΚΧ Συνεργείο και απειλητικά μηνύματα μιλάνε για αίμα. Οι Συνεργοί έμπρακτα έχουν αποδείξει ότι δεν φοβούνται τα νεοναζιστικά απολειφάδια. Δηλώνουμε ότι ο ανώνυμος Αλέξανδρος θα γίνει επώνυμος σε όλη την πόλη.

Σήμερα κιόλας θα επισκεφτούμε τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και σειρά έχει ο εισαγγελέας.Καλούμε τις δημοτικές παρατάξεις να καταγγείλουν τα φασιστοειδή που εκτοξεύουν απειλές ανώνυμα.Καλούμε τα τοπικά μέσα σε μπλοκάρισμα των ανώνυμων υβριστών.

Συνεργοί με την Ηλιούπολη

Υ.Γ. – Ήδη κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων από τον υποψήφιο δήμαρχο της κίνησης μας, Αποστόλη Στασινόπουλο. Στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα διαλευκάνει το τοπίο. Ο “Αλέξανδρος Παπάζογλου” σε λίγες μέρες θα έχει όνομα και επώνυμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δε θα δημοσιευτεί.