Δελτίο τύπου των Συνεργών με την Ηλιούπολη για την 7η δικάσιμο της υπόθεσης της επίθεσης τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής στον ΕΚΧ Συνεργείο τον Ιούλιο του 2013.

Δελτίο τύπου των Συνεργών με την Ηλιούπολη για την 7η δικάσιμο της υπόθεσης της επίθεσης τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής στον ΕΚΧ Συνεργείο τον Ιούλιο του 2013.

Ολοκληρώθηκε χτες η 7η δικάσιμος για την υπόθεση της επίθεσης μηχανοκίνητου τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής στον ΕΚΧ Συνεργείο τον Ιούλιο του 2013. Κατά την χτεσινή διαδικασία, αναγνώστηκαν και έγινε σχολιασμός των μηνυμάτων του βουλευτή Λαγού, που είχε αποδεχτεί το προεδρείο, μετά από πρόταση της πολιτικής αγωγής να προστεθούν στα αναγνωστέα έγγραφα, ενώ εξετάστηκαν και οι πρώτοι μάρτυρες υπεράσπισης. Η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί στις 11 και 12 Ιουλίου με την εξέταση των υπόλοιπων μαρτύρων, ενώ θα ξεκινήσουν και οι απολογίες των 9 κατηγορουμένων μεταξύ αυτών και των βουλευτών Λαγού και Μίχου. Όλα δείχνουν πως η δίκη οδεύει προς το τέλος της και σύντομα θα ανακοινωθούν και οι αποφάσεις των δικαστών.

Όπως έχουμε επισημάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, η κατάληξη της εν λόγω δίκης έχει εξαιρετική σημασία και για τη μεγάλη δίκη της Χρυσής Αυγής, με την κατηγορία περί εγκληματικής οργάνωσης, καθώς θα δημιουργήσει ένα πολύ σοβαρό δεδικασμένο. Σήμερα ξεκίνησαν και οι απολογίες των κατηγορουμένων, στη μεγάλη δίκη, για την υπόθεση της δολοφονίας του Π. Φύσσα, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το τέλος και αυτού του δικαστηρίου. Η παρουσία των δημοκρατικών πολιτών και των κινημάτων αλληλεγγύης στις αίθουσες των δικαστηρίων είναι πιο σημαντική από ποτέ. Αναμένουμε τη συνέχεια των απολογιών.

Συνεργοί με την Ηλιούπολη