Παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων του Γιάννη Νταουλτζή, με τίτλο «Τατουάζ στον παράμεσο».

Παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων του Γιάννη Νταουλτζή, με τίτλο «Τατουάζ στον παράμεσο».

Σε κλίμα γιορτής και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήσαμε στο θεατράκι του πάρκου Καλαβρύτων τη χθεσινή μας εκδήλωση, την παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων του Γιάννη Νταουλτζή, με τίτλο «Τατουάζ στον παράμεσο».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι δώσατε το παρόν στην εκδήλωση αυτή.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Κωστή Παπαϊωάννου για τη παρουσία του και τη συγκινητική εισήγησή του, τους ηθοποιούς Μάνια Παπαδημητρίου και Ανδρέα Μαυραγάνη, καθώς και τους Νικόλα και Έκτορα Νταουλτζή για τα ζωντανά αποσπάσματα που μας απέδωσαν.

Τους μουσικούς που πλαισίωσαν την εκδήλωση αυτή και μας καθήλωσαν καθ’ όλη τη διάρκειά της. Τη Ναταλία Κωτσάνη, το Βασίλη Νανούρη, τον Άρη Τσουκαντά, το Γιώργο Μπεκιάρη, το Νίκο Βλάχο και την Ιωάννα Σαμπαϊντά. Τέλος, τον Γιάννη Νταουλτζή που μαζί σχεδιάσαμε και πραγματοποίησαμε την χθεσινή εκδήλωση.

Μέσα από μια πολυπρόσωπη παράσταση και τη συγκινητική μουσική πλαισίωσή της, ζωντανέψαν εικόνες του παρελθόντος. Οι προσωπικές αναμνήσεις συνδέθηκαν με τη συλλογική μας μνήμη και την ιστορία του τόπου μας απο την Δράμα μέχρι την Κρήτη και όπως είπε και ο Κωστής Παπαιωάννου, όσο οι ιστορίες των ανθρώπων ταξιδεύουν, οι ίδιοι θα παραμένουν ζωντανοί.

Συνεργοί με την Ηλιούπολη