Η 9η δικάσιμος της υπόθεσης Συνεργείο

Η 9η δικάσιμος της υπόθεσης Συνεργείο

«Σήμερα, η 9η δικάσιμος της υπόθεσης Συνεργείο ξεκίνησε με την πρόταση της εισαγγελέως η οποία ήταν απαλλακτική για όλες τις κατηγορίες και για όλους τους κατηγορούμενους, ακόμα και για τους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Λαγό και Μίχο.

Ακολούθησαν οι αγορεύσεις της Πολιτικής Αγωγής και εν συνεχεία οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορούμενων χρυσαυγιτών. Ως ενεργά μέλη της Χρυσής Αυγής, κάποιοι συνήγοροι δεν διστάζουν να προκαλούν μέσα από ένα ντελίριο ψεμάτων και κατασκευασμένων εντυπώσεων.

Για την επίθεση στο Συνεργείο τη μια αναφέρονται σαν να πρόκειται για υπαρκτό γεγονός, την άλλη για ανύπαρκτο και κατασκευασμένο από εμένα.

Συνήγορος έφτασε σήμερα στο σημείο να πει ότι αλλάξαμε την ρυμοτομία της πόλης και κόψαμε δέντρα για να μην αναγνωρίζεται το μέρος που έγινε το συμβάν. Δεν παραλείπουν επίσης να τονίσουν ότι εγώ έπρεπε να είμαι κατηγορούμενος και όχι οι ευυπόληπτοι και νομοταγείς κατηγορούμενοι.

Η πρόταση της εισαγγελέως είναι ένδειξη, όχι όμως και το τέλος. Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 8.30 π.μ. θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου. Δεν αναμένουμε κάποια απόφαση.

Ευελπιστούμε σε καταδίκη των χρυσαυγιτών, αλλά για όλους εμάς, για όλους όσους έχουν αγωνιστεί για το τέλος αυτής της συμμορίας, υπάρχει μόνο ένας δρόμος.

Ο συνεχής αντιφασιστικός αγώνας.»

Παναγιώτης Δριμυλής

Συνεργοί με την Ηλιούπολη