Οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη

Αρχική / Οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη

Έχουν περάσει, σχεδόν, πενήντα χρόνια από τότε που το σύνθηµα: «Δικαίωµα στην πόλη», έγινε το κεντρικό αίτηµα και κεκτηµένο των σύγχρονων ευρωπαϊκών πόλεων. Για µια ακόµη φορά όµως, τίποτα από όλα αυτά τελικά δεν άγγιξαν την ελληνική κοινωνία. Οι πόλεις µας αναζητούν, πάλι από την αρχή, τη δηµοκρατία και τη συµµετοχή, την αλληλεγγύη και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Οι «Συνεργοί µε την Ηλιούπολη» δηµιουργήθηκαν σε µια περίοδο που όλες αυτές οι αναζητήσεις έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Αποτελούµε µια κίνηση πολιτών και κατοίκων της Ηλιούπολης, µε βαθιές ρίζες και χρόνια ανάµειξης στα κοινά της πόλης. Αποφασίσαµε να συµµετέχουµε στις επερχόµενες δηµοτικές εκλογές, µε στόχο να αναβαθµίσουµε τη φωνή των ενεργών πολιτών, να ενισχύσουµε τον δηµόσιο διάλογο µε τη συµµετοχή της κοινωνίας της Ηλιούπολης.

∆ιαπιστώνουµε καθηµερινά την αδιαφάνεια, την κακοδιαχείριση και την αυταρχικότητα της δηµοτικής αρχής, και µας βεβαιώνει πως αυτό δεν είναι το µέλλον που αξίζει και θέλουµε για τη γειτονιά µας. Αντιθέτως, πιστεύουµε βαθιά στον δηµόσιο διάλογο µε τους πολίτες και τους φορείς της πόλης, για τα µικρά και µεγάλα ζητήµατα που µας ενδιαφέρουν, το αποδεικνύουµε άλλωστε µε κάθε µας κίνηση.

Το παλαιό πολιτικό και κοµµατικό σύστηµα δεν εµπνέει πλέον εµπιστοσύνη σε κανέναν. Το δηµαρχοκεντρικό µοντέλο, οι µικροπολιτικές αγκυλώσεις και η συγκεντρωτική διοίκηση έχουν αποτύχει, και αυτό το βιώνουµε καθηµερινά, µαζί µε την απαξίωση και την εγκατάλειψη. ∆εν επιδιώκουµε κανένα κοµµατικό χρίσµα ή υποστήριξη. Είναι καιρός να κάνουµε πράξη µια νέα δηµοκρατική κουλτούρα συµµετοχής και διαλόγου στον τόπο µας.

Οι «Συνεργοί µε την Ηλιούπολη», εδώ και πάνω από έναν χρόνο µε παράδοση συµµετοχής στα τεκταινόµενα της πόλης, µε πλήθος κοινωνικών, αντιφασιστικών και πολιτιστικών δράσεων, έχουµε παρέµβει και δραστηριοποιηθεί για πολλά ζητήµατα, εκθέτοντας παράλληλα τις θέσεις και τις προτάσεις µας:

 1. Δηµιουργία ενός µεγάλου δηµοκρατικού, αντιφασιστικού µετώπου, το οποίο θα σταθεί απέναντι στην άνοδο της ακροδεξιάς. Αποτελεί καθήκον κάθε δηµοκρατικού πολίτη η καταδίκη της Χρυσής Αυγής και ο χαρακτηρισµός της ως εγκληµατική οργάνωση.
 2. Ανάδειξη της ιστορικής µνήµης της Ηλιούπολης και των αγώνων που έχουν λάβει χώρα σε αυτό τον τόπο και απότιση φόρου τιµής στους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του παρελθόντος.
 3. Απόφαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου Ηλιούπολης για τη δηµιουργία Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών µετά από καµπάνια, εκδηλώσεις και πρότασής µας, µε τη συνεργασία και της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης. ∆ιακριτοί ρόλοι εκκλησίας και πολιτείας, µε ταυτόχρονο αυστηρό έλεγχο από το ∆ηµοτικό Συµβούλιο των όρων, των κριτηρίων και των προϋποθέσεων χορήγησης πόρων στις ενορίες.
 4. Εµπλοκή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην εκπαίδευση, µε συντονισµένα εκπαιδευτικά προγράµµατα για την εµβάθυνση της δηµοκρατίας, της οικολογίας, της αλληλεγγύης και των δικαιωµάτων. Αλλαγή του µαθήµατος των θρησκευτικών, µε υποστήριξη της οµαδικής συνεργασίας και της κριτικής έρευνας. Υλικοτεχνική υποστήριξη των σχολείων και αναβάθµιση των κτιριακών υποδοµών.
 5. Προάσπιση και διεύρυνση θεµελιωδών ελευθεριών και δηµοκρατικών δικαιωµάτων. ∆ηµόσια εκδήλωση για τη νοµική αναγνώριση ταυτότητας φύλου.
 6. Ανάδειξη της βιοµηχανικής παραγωγής της κάνναβης. Προβολή των θετικών οικονοµικών και παραγωγικών διαστάσεων της, στο πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, µε την προώθηση Κοινωνικών Συνεταιρισµών. Υποστήριξη της νοµιµοποίησής της για ιατροφαρµακευτική χρήση.
 7. ∆ηµόσιος διάλογος µε φορείς της πόλης επί των προτάσεων και αιτηµάτων τους. Το ζήτηµα των δεσποζόµενων και αδέσποτων ζώων στο αστικό περιβάλλον, σε συνεργασία µε τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης. Ανάληψη από την ∆ηµοτική Αρχή των ευθυνών της επί του θέµατος.
 8. Κινητοποιήσεις και διαµαρτυρίες για το εγκαταλελειµµένο πράσινο και την καθαριότητα στην πόλη. Υιοθέτηση πρότασης για την ανακύκλωση, µε τέσσερις κάδους και διαλογή στην πηγή.
 9. Ουσιαστική δηµόσια διαβούλευση πολιτών, φορέων και ∆ηµοτικού συµβουλίου, και όχι διαφηµιστικά συνέδρια δηµιουργίας εντυπώσεων για τα µεγάλα αναπτυξιακά ζητήµατα της πόλης, όπως το Ρέµα της Πικροδάφνης και η Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης.
 10. Οµάδα Νεολαίας Συνεργών µε την Ηλιούπολη, µε παρεµβάσεις από και για τους νέους, καθώς και πλήθος πολιτιστικών δρώµενων.
 11. Δηµιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρµας διαβούλευσης µεταξύ πολιτών και δηµοτικού συµβουλίου. Άµεση και καθηµερινή παρέµβαση των πολιτών στα κοινά της Ηλιούπολης, µε ανάδειξη των προβληµάτων και καταθέσεις προτάσεων. Εισαγωγή νέων τεχνολογιών και σύνδεση τους µε θεσµούς συµµετοχικής δηµοκρατίας.

Πιστεύουµε πως η Απλή Αναλογική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία ψηφίστηκε µε το νοµοσχέδιο Κλεισθένης 1, αποτελεί ένα ισχυρό δηµοκρατικό µέτρο για το µέλλον της Ηλιούπολης. Από την πρώτη στιγµή, παλεύουµε για ένα δηµοκρατικό µέτωπο στην Ηλιούπολη, µε ριζοσπαστικά και προοδευτικά χαρακτηριστικά, αντίθετο στο δηµαρχοκεντρικό µοντέλο και τα φαινόµενα διαφθοράς, τα οποία τελευταία ολοένα και πυκνώνουν στην πολιτική ζωή της πόλης.

Θα συνεχίσουµε σε αυτόν τον δρόµο, χωρίς να κάνουµε βήµα πίσω. Με άξονες την δηµοκρατία, τον διάλογο, τη συµµετοχή και την διαφάνεια.

Προχωράµε!

Αποστόλης Στασινόπουλος,
Υποψήφιος ∆ήµαρχος της κίνησης Συνεργοί µε την Ηλιούπολη

Γίνετε συνδρομητές στο newsletter των Συνεργών με την Ηλιούπολη

Υποψήφιος Δήμαρχος

Αποστόλης Στασινόπουλος

Ο Αποστόλης Στασινόπουλος είναι γεννημένος το 1993. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος εκπαιδευτικής και κοινωνικής πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Αρθογραφούσε συστηματικά σε έντυπα και διαδικτυακούς ιστότοπους ενώ άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί στην Εφημερίδα των Συντακτών και στα Ενθέματα της Αυγής.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Κάντε κλικ πάνω στο όνομα του/της υποψηφίου για να μάθετε περισσότερα

Σπύρος Παππάς

Σπύρος Παππάς

Ο Σπύρος Παππάς είναι 24 ετών. Γεννήθηκε στην Αθήνα και από το 2001 είναι μόνιμος κάτοικος Ηλιούπολης. Το 2013 αποφοίτησε από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ηλιούπολης. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο τμήμα των Ηλεκτρονικών Μηχανικών, ενώ είναι τελειόφοιτος στο τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Μαρίνα Καφαντάρη

Μαρίνα Καφαντάρη

Η Μαρίνα Καφαντάρη γεννήθηκε το 1980 στην Ηλιούπολη όπου και διαμένει μέχρι σήμερα, στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας. Σπούδασε "Βοηθός Νοσηλείας" και εργάζεται στο χώρο της υγείας σε ιδιωτική κλινική.

Χρύσα Δουζένη

Χρύσα Δουζένη

Η Χρύσα Δουζένη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Μεγάλωσε και ζει στην Ηλιούπολη από το 1973 εως και σήμερα. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Υμηττού και στη συνέχεια σπούδασε «Διοίκηση Επιχειρήσεων» σε ιδιωτική σχολή. Εργάστηκε 20 χρόνια σε επιχειρήσεις, σε τμήματα οικονομικών, εμπορικών συναλλαγών και εισαγωγών.

Γιώργος Πλατανίτης

Γιώργος Πλατανίτης

Ο Γιώργος Πλατανίτης είναι 64 ετών. Κατάγεται από τη Λακωνία και ζει στην Αθήνα από το 1972. Αποφοίτησε από το...

Θάλεια Ψαλλίδα

Θάλεια Ψαλλίδα

Η Θάλεια Ψαλλίδα γεννήθηκε το 1962 και από το 1963 ζει στην Ηλιούπολη, αποφοιτώντας από το Λύκειο Θηλέων Ηλιούπολης. Πήρε πτυχίο από το Γεωλογικό Τμήμα Θετικών Επιστημών του Ε.Κ.Π.Α.

Εύη Καβαλάρη

Εύη Καβαλάρη

Η Εύη Καβαλάρη γεννήθηκε το 1975 στην Ερμούπολη της Σύρου και από το 2002 κατοικεί στην Ηλιούπολη. Το 1999 αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Από το 2000-2009 εργάστηκε σε πολυάριθμα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας εφαρμόζοντας καινοτόμες θεωρίες και πρακτικές.

Ψαλλίδα (Λία) Κρυσταλία

Ψαλλίδα (Λία) Κρυσταλία

Γεννήθηκε στα Κανάρια το 1960 και από τότε ζει στην Ηλιούπολη. Σπούδασε στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Πάτρας και από το 1984 εργάζεται στην Φροντιστηριακή εκπαίδευση.

Αντώνης Αλακιώτης

Αντώνης Αλακιώτης

Ο Αντώνης Αλακιώτης γεννήθηκε το 1955 και είναι πρόεδρος της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης και μέλος της ICF, Παγκόσμιας Οργάνωσης Αποτέφρωσης.

Νίκος Νταουλτζής

Νίκος Νταουλτζής

Ο Νίκος Νταουλτζής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995 και έκτοτε διαμένει στην Ηλιούπολη.Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού το 2013.

Λιάνα Δενεζάκη

Λιάνα Δενεζάκη

Η Λιάνα Δενεζάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 και από το 2010 μένει στην Ηλιούπολη. Είναι συγγραφέας και εικονογράφος. Σπούδασε γραφιστική και για ένα διάστημα εργάστηκε στο χώρο της διαφήμισης, ενώ παράλληλα αρθρογραφούσε σε περιοδικά και εφημερίδες.

Γεράσιμος Τσεκούρας

Γεράσιμος Τσεκούρας

Ο Γεράσιμος Τσεκούρας γεννήθηκε στη Ρόδο το 1963 και διαμένει στην Ηλιούπολη. Σπούδασε Κινηματογράφο στην σχολή του Λυκούργου Σταυράκου και στην σχολή της Ευγενίας Χατζίκου. Ασχολείται με το Θέατρο ως ηθοποιός και σκηνοθέτης από το 1987 σε ερασιτεχνικά σχήματα, με ενεργή παρουσία και συμμετοχή στην πολιτιστική ζωή της πόλης μας.

Δέσποινα Καραγκούνη-Γαλιάτσου

Δέσποινα Καραγκούνη-Γαλιάτσου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Μεγάλωσε και ζει στην Ηλιούπολη από το 1965 έως και σήμερα. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Ηλιούπολης και σπούδασε Νοσηλευτική στο ΤΕΙ Αθήνας. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος από την Ιατρική Σχολή Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α). Είναι κάτοχος Παθολογικής Νοσηλευτικής Ειδικότητας.

Χριστίνα Δηιδάμεια Φαρμάκη

Χριστίνα Δηιδάμεια Φαρμάκη

Η Χριστίνα Δηιδάμεια Φαρμάκη είναι 26 ετών. Αποφοίτησε από το 2ο ΓΕΛ Ηλιούπολης και είναι τελειόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του...

Μιχάλης Μαλάς

Μιχάλης Μαλάς

Ο Μιχάλης Μαλάς γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Αποφοίτησε το 1996 από το 4ο Λύκειο Ηλιούπολης και είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας.Από το 1997 εργάζεται στον τομέα των κατασκευών και από το 2017 ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Ηλίας Γιακουέλ

Ηλίας Γιακουέλ

Ο Ηλίας Γιακουέλ γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα και από το 1972 μένει και σπουδάζει στην Ηλιούπολη. Είναι μουσικός, ήταν...

Παναγιώτα Πλατανίτη

Παναγιώτα Πλατανίτη

Η Παναγιώτα Πλατανίτη είναι 25 ετών και είναι ψυχολόγος. Αποφοίτησε από το 2ο ΓΕ.Λ Ηλιούπολης, ενώ μεγάλωσε και διαμένει μέχρι και σήμερα στην Ηλιούπολη. Είναι απόφοιτη Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών Κλινικής Ψυχολογίας του ΑΠΘ.

Γιώργος Στασινόπουλος

Γιώργος Στασινόπουλος

Ο Γιώργος Στασινόπουλος γεννήθηκε το 1999 στην Αθήνα και έκτοτε είναι μόνιμος κάτοικος Ηλιούπολης. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Ηλιούπολης και σπουδάζει στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αγγελίνα Τσαλαπάτη

Αγγελίνα Τσαλαπάτη

Η Αγγελίνα Τσαλαπάτη γεννήθηκε το 1999 και έκτοτε κατοικεί στην Ηλιούπολη. Αποφοίτησε από το 2ο ΓΕ.Λ Ηλιούπολης και σπουδάζει στη Νομική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εύδοξος Παντελάκης

Εύδοξος Παντελάκης

Ο Γεώργιος Εύδοξος Παντελάκης γεννήθηκε το 1990 και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Ηλιούπολης....

Βασίλης Τρικούπης

Βασίλης Τρικούπης

Ο Βασίλης Τρικούπης γεννήθηκε το 1999. Φοιτά στο Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, είναι δόκιμος ερευνητής του Εργαστηρίου Τουρκικών & Ευρασιατικών Μελετών του Πανεπιστημίου και μαθαίνει Τουρκικά.

Αικατερίνη Λιακοπούλου

Αικατερίνη Λιακοπούλου

Η Αικατερίνη Λιακοπούλου γεννήθηκε το 1990 και είναι μόνιμη κάτοικος Ηλιούπολης. Είναι απόφοιτη του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης με μεταπτυχιακό στο τμήμα Αναλογισμού και Διοικητικής Κινδύνου,του Πανεπιστημίου Πειραιά. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας.

Γεωργία Λιακοπούλου

Γεωργία Λιακοπούλου

Η Γεωργία Λιακοπούλου γεννήθηκε το 1991 και είναι μόνιμη κάτοικος Ηλιούπολης. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Ηλιούπολης και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου.

Παναγιώτης Δριμυλής

Παναγιώτης Δριμυλής

Ο Παναγιώτης Δριμυλής γεννήθηκε το 1969 και έκτοτε κατοικεί στην Ηλιούπολη. Αποφοίτησε από το πολυκλαδικό Λύκειο Ηλιούπολης και εισήχθη στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μάνος Κρόκος

Μάνος Κρόκος

Ο Μάνος Κρόκος γεννήθηκε το 1961 και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο, αλλά από το 2010 τον κέρδισε η Ηλιούπολη την οποία θεωρεί πλέον «σπίτι του». Για πολλά χρόνια εργάστηκε σαν διευθυντής παραγωγής σε μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και ως art director στον χώρο της διαφήμισης.

Βασίλης Κατσανάκης

Βασίλης Κατσανάκης

Ο Βασίλης Κατσανάκης γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και είναι κάτοικος Ηλιούπολης από το 2008. Απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Ο.Π.Α. με μεταπτυχιακές σπουδές στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική, στην Εκπαίδευση καθώς και στη Λογιστική και Ελεγκτική.

Κατερίνα Παπαστεργιοπούλου

Κατερίνα Παπαστεργιοπούλου

Η Κατερίνα Παπαστεργιοπούλου γεννήθηκε το 1993 και είναι κάτοικος Ηλιούπολης. Αποφοίτησε από το 2ο ΓΕ.Λ Ηλιούπολης και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων στο ΤΕΙ Αθήνας.

Γιώργος Ποντίκης

Γιώργος Ποντίκης

Ο Γιώργος Ποντίκης γεννήθηκε το 1973 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Αποφοίτησε το 1991 από το 1ο Λύκειο Υμηττού και στη συνέχεια φοίτησε σε σχολή ηχοληψίας. 

Βασιλική Κοκκίνη

Βασιλική Κοκκίνη

Η Βασιλική Κοκκίνη είναι 33 ετών και τα τελευταία χρόνια είναι κάτοικος Ηλιούπολης. Πέραν της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την...

Ασημάκης Κωνσταντόπουλος

Ασημάκης Κωνσταντόπουλος

Ο Ασημάκης Κωνσταντόπουλος γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας, στο οποίο εισήχθη με σειρά επιτυχίας 1 (1989), ενώ σπούδασε με υποτροφία “Erasmus” στο πανεπιστήμιο “RUC” στο Ροσκίλντε Δανίας.

Βασίλης Τασούλης

Βασίλης Τασούλης

Ο Βασίλης Τασούλης γεννήθηκε το 1997 στην Αθήνα. Μεγάλωσε και ζει στην Ηλιούπολη και έχει αποφοιτήσει από το 3ο Λύκειο Ηλιούπολης. Είναι τελειόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, με κατεύθυνση το Μάρκετινγκ. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάζεται σε επισιτιστικό κατάστημα.

Νίκος Ευθυμίου

Νίκος Ευθυμίου

Ο Νίκος Ευθυμίου γεννήθηκε το 1974 και από το 1978 κατοικεί στην Ηλιούπολη. Το 1991 αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο Ηλιούπολης. Έχει τεχνική εταιρεία και δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής οικοδομών από το 1996.

Κωνσταντίνος Γιακούελ

Κωνσταντίνος Γιακούελ

Ο Κωνσταντίνος Γιακούελ γεννήθηκε το 1993 και είναι κάτοικος Ηλιούπολης. Αποφοίτησε το 2011 από το 1ο ΓΕ.Λ Ηλιούπολης και σπούδασε στη σχολή Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στο ΙΕΚ του ΟΑΕΔ στο Καλαμάκι και Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης στο ΙΕΚ Σιβιτανίδειου.

Γεώργιος-Έκτωρ Νταουλτζής-Ταμπακάκης

Γεώργιος-Έκτωρ Νταουλτζής-Ταμπακάκης

Ο Έκτορας Νταουλτζής γεννήθηκε το 1993 με κατοικία τον Βύρωνα και είναι κάτοικος Ηλιούπολης από το 1995. Αποφοίτησε το 2011 από το Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού και είναι τελειόφοιτος στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου.

Αναστάσιος Αυγέρης

Αναστάσιος Αυγέρης

Ο Αναστάσιος Αυγέρης έχει γεννηθεί το 1993 και από το 1995 διαμένει στην Ηλιούπολη. Αποφοίτησε από το 1ο ΓΕ.Λ Ηλιούπολης και σπουδάζει στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Ως μαθητής είχε συμμετάσχει στον πανελλήνιο διαγωνισμό της μαθηματικής εταιρίας (Ε.Μ.Ε) έχοντας φτάσει το 2009 στους 40 πρώτους.