Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Αρχική / Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Κάντε κλικ πάνω στο όνομα του υποψηφίου για περισσότερες λεπτομέρειες

Θάλεια Ψαλλίδα

Η Θάλεια Ψαλλίδα γεννήθηκε το 1962 και από το 1963 ζει στην Ηλιούπολη, αποφοιτώντας από το Λύκειο Θηλέων Ηλιούπολης. Πήρε πτυχίο από το Γεωλογικό Τμήμα Θετικών Επιστημών του Ε.Κ.Π.Α.

Λιάνα Δενεζάκη

Η Λιάνα Δενεζάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 και από το 2010 μένει στην Ηλιούπολη. Είναι συγγραφέας και εικονογράφος. Σπούδασε γραφιστική και για ένα διάστημα εργάστηκε στο χώρο της διαφήμισης, ενώ παράλληλα αρθρογραφούσε σε περιοδικά και εφημερίδες.

Ηλίας Γιακουέλ

Ο Ηλίας Γιακουέλ γεννήθηκε το 1964 στην Αθήνα και από το 1972 μένει και σπουδάζει στην Ηλιούπολη. Είναι μουσικός, ήταν δάσκαλος ξύλινων Πνευστών στην φιλαρμονική Ηλιούπολης, αρχιμουσικός στην φιλαρμονική Αλίμου και ωρομίσθιος καθηγητής σαξοφώνου στα μουσικά σχολεία της Αττικής. Τώρα είναι υπαρχιμουσικός και σαξοφωνίστας στην φιλαρμονική Παπάγου- Χολαργού, καθώς και δάσκαλος σε ωδεία

Μιχάλης Μαλάς

Ο Μιχάλης Μαλάς γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Αποφοίτησε το 1996 από το 4ο Λύκειο Ηλιούπολης και είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας.Από το 1997 εργάζεται στον τομέα των κατασκευών και από το 2017 ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Δέσποινα Καραγκούνη-Γαλιάτσου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Μεγάλωσε και ζει στην Ηλιούπολη από το 1965 έως και σήμερα. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Ηλιούπολης και σπούδασε Νοσηλευτική στο ΤΕΙ Αθήνας. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος από την Ιατρική Σχολή Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α). Είναι κάτοχος Παθολογικής Νοσηλευτικής Ειδικότητας.

Εύη Καβαλάρη

Η Εύη Καβαλάρη γεννήθηκε το 1975 στην Ερμούπολη της Σύρου και από το 2002 κατοικεί στην Ηλιούπολη. Το 1999 αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Από το 2000-2009 εργάστηκε σε πολυάριθμα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας εφαρμόζοντας καινοτόμες θεωρίες και πρακτικές.

Κωνσταντίνος Γιακούελ

Ο Κωνσταντίνος Γιακούελ γεννήθηκε το 1993 και είναι κάτοικος Ηλιούπολης. Αποφοίτησε το 2011 από το 1ο ΓΕ.Λ Ηλιούπολης και σπούδασε στη σχολή Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής στο ΙΕΚ του ΟΑΕΔ στο Καλαμάκι και Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης στο ΙΕΚ Σιβιτανίδειου.

Βασίλης Κατσανάκης

Ο Βασίλης Κατσανάκης γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και είναι κάτοικος Ηλιούπολης από το 2008. Απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Ο.Π.Α. με μεταπτυχιακές σπουδές στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική, στην Εκπαίδευση καθώς και στη Λογιστική και Ελεγκτική.

Γιώργος Ποντίκης

Ο Γιώργος Ποντίκης γεννήθηκε το 1973 και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Αποφοίτησε το 1991 από το 1ο Λύκειο Υμηττού και στη συνέχεια φοίτησε σε σχολή ηχοληψίας. 

Γιώργος Στασινόπουλος

Ο Γιώργος Στασινόπουλος γεννήθηκε το 1999 στην Αθήνα και έκτοτε είναι μόνιμος κάτοικος Ηλιούπολης. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Ηλιούπολης και σπουδάζει στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αντώνης Αλακιώτης

Ο Αντώνης Αλακιώτης γεννήθηκε το 1955 και είναι πρόεδρος της Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης και μέλος της ICF, Παγκόσμιας Οργάνωσης Αποτέφρωσης.

Παναγιώτης Δριμυλής

Ο Παναγιώτης Δριμυλής γεννήθηκε το 1969 και έκτοτε κατοικεί στην Ηλιούπολη. Αποφοίτησε από το πολυκλαδικό Λύκειο Ηλιούπολης και εισήχθη στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Γεώργιος-Έκτωρ Νταουλτζής-Ταμπακάκης

Ο Έκτορας Νταουλτζής γεννήθηκε το 1993 με κατοικία τον Βύρωνα και είναι κάτοικος Ηλιούπολης από το 1995. Αποφοίτησε το 2011 από το Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού και είναι τελειόφοιτος στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου.

Σπύρος Παππάς

Ο Σπύρος Παππάς είναι 24 ετών. Γεννήθηκε στην Αθήνα και από το 2001 είναι μόνιμος κάτοικος Ηλιούπολης. Το 2013 αποφοίτησε από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ηλιούπολης. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο τμήμα των Ηλεκτρονικών Μηχανικών, ενώ είναι τελειόφοιτος στο τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Γεράσιμος Τσεκούρας

Ο Γεράσιμος Τσεκούρας γεννήθηκε στη Ρόδο το 1963 και διαμένει στην Ηλιούπολη. Σπούδασε Κινηματογράφο στην σχολή του Λυκούργου Σταυράκου και στην σχολή της Ευγενίας Χατζίκου. Ασχολείται με το Θέατρο ως ηθοποιός και σκηνοθέτης από το 1987 σε ερασιτεχνικά σχήματα, με ενεργή παρουσία και συμμετοχή στην πολιτιστική ζωή της πόλης μας.

Παναγιώτα Πλατανίτη

Η Παναγιώτα Πλατανίτη είναι 25 ετών και είναι ψυχολόγος. Αποφοίτησε από το 2ο ΓΕ.Λ Ηλιούπολης, ενώ μεγάλωσε και διαμένει μέχρι και σήμερα στην Ηλιούπολη. Είναι απόφοιτη Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών Κλινικής Ψυχολογίας του ΑΠΘ.

Αγγελίνα Τσαλαπάτη

Η Αγγελίνα Τσαλαπάτη γεννήθηκε το 1999 και έκτοτε κατοικεί στην Ηλιούπολη. Αποφοίτησε από το 2ο ΓΕ.Λ Ηλιούπολης και σπουδάζει στη Νομική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Χριστίνα Δηιδάμεια Φαρμάκη

Η Χριστίνα Δηιδάμεια Φαρμάκη είναι 26 ετών. Αποφοίτησε από το 2ο ΓΕΛ Ηλιούπολης και είναι τελειόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει κάνει πρακτική άσκηση στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στο πλαίσιο των σπουδών της. Παράλληλα εργάζεται ως πωλήτρια σε γνωστό κατάστημα της Ηλιούπολης.

Γιώργος Πλατανίτης

Ο Γιώργος Πλατανίτης είναι 64 ετών. Κατάγεται από τη Λακωνία και ζει στην Αθήνα από το 1972. Αποφοίτησε από το 8ο Λύκειο Αθηνών και είναι πτυχιούχος της Σχολής Φυσικοθεραπείας των ΚΑΤΕΕ Αθήνας. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας φυσικοθεραπευτής και διατηρεί δικό του εργαστήριο φυσικοθεραπείας στην Αθήνα από το 1981. Παράλληλα ασχολείται με αγροτικές δραστηριότητες στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Έζησε στην Ηλιούπολη τα τελευταία 25 χρόνια και...

Χρύσα Δουζένη

Η Χρύσα Δουζένη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Μεγάλωσε και ζει στην Ηλιούπολη από το 1973 εως και σήμερα. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Υμηττού και στη συνέχεια σπούδασε «Διοίκηση Επιχειρήσεων» σε ιδιωτική σχολή. Εργάστηκε 20 χρόνια σε επιχειρήσεις, σε τμήματα οικονομικών, εμπορικών συναλλαγών και εισαγωγών.

Ψαλλίδα (Λία) Κρυσταλία

Γεννήθηκε στα Κανάρια το 1960 και από τότε ζει στην Ηλιούπολη. Σπούδασε στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου της Πάτρας και από το 1984 εργάζεται στην Φροντιστηριακή εκπαίδευση.

Βασίλης Τρικούπης

Ο Βασίλης Τρικούπης γεννήθηκε το 1999. Φοιτά στο Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, είναι δόκιμος ερευνητής του Εργαστηρίου Τουρκικών & Ευρασιατικών Μελετών του Πανεπιστημίου και μαθαίνει Τουρκικά.

Νίκος Ευθυμίου

Ο Νίκος Ευθυμίου γεννήθηκε το 1974 και από το 1978 κατοικεί στην Ηλιούπολη. Το 1991 αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο Ηλιούπολης. Έχει τεχνική εταιρεία και δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής οικοδομών από το 1996.

Μάνος Κρόκος

Ο Μάνος Κρόκος γεννήθηκε το 1961 και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο, αλλά από το 2010 τον κέρδισε η Ηλιούπολη την οποία θεωρεί πλέον «σπίτι του». Για πολλά χρόνια εργάστηκε σαν διευθυντής παραγωγής σε μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και ως art director στον χώρο της διαφήμισης.

Ασημάκης Κωνσταντόπουλος

Ο Ασημάκης Κωνσταντόπουλος γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας, στο οποίο εισήχθη με σειρά επιτυχίας 1 (1989), ενώ σπούδασε με υποτροφία “Erasmus” στο πανεπιστήμιο “RUC” στο Ροσκίλντε Δανίας.

Βασίλης Τασούλης

Ο Βασίλης Τασούλης γεννήθηκε το 1997 στην Αθήνα. Μεγάλωσε και ζει στην Ηλιούπολη και έχει αποφοιτήσει από το 3ο Λύκειο Ηλιούπολης. Είναι τελειόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, με κατεύθυνση το Μάρκετινγκ. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάζεται σε επισιτιστικό κατάστημα.

Αικατερίνη Λιακοπούλου

Η Αικατερίνη Λιακοπούλου γεννήθηκε το 1990 και είναι μόνιμη κάτοικος Ηλιούπολης. Είναι απόφοιτη του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης με μεταπτυχιακό στο τμήμα Αναλογισμού και Διοικητικής Κινδύνου,του Πανεπιστημίου Πειραιά. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας.

Νίκος Νταουλτζής

Ο Νίκος Νταουλτζής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995 και έκτοτε διαμένει στην Ηλιούπολη.Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού το 2013.

Βασιλική Κοκκίνη

Η Βασιλική Κοκκίνη είναι 33 ετών και τα τελευταία χρόνια είναι κάτοικος Ηλιούπολης. Πέραν της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την περίοδο 2001-2004 φοίτησε στο 1ο Τεχνικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο στην ειδικότητα Σχεδιασμού Εσωτερικών Χώρων του τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών. Το 2011 πήρε πτυχίο Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών, Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών, ενώ το 2013 συμμετείχε σε πρόγραμμα...

Αναστάσιος Αυγέρης

Ο Αναστάσιος Αυγέρης έχει γεννηθεί το 1993 και από το 1995 διαμένει στην Ηλιούπολη. Αποφοίτησε από το 1ο ΓΕ.Λ Ηλιούπολης και σπουδάζει στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Ως μαθητής είχε συμμετάσχει στον πανελλήνιο διαγωνισμό της μαθηματικής εταιρίας (Ε.Μ.Ε) έχοντας φτάσει το 2009 στους 40 πρώτους.

Κατερίνα Παπαστεργιοπούλου

Η Κατερίνα Παπαστεργιοπούλου γεννήθηκε το 1993 και είναι κάτοικος Ηλιούπολης. Αποφοίτησε από το 2ο ΓΕ.Λ Ηλιούπολης και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων στο ΤΕΙ Αθήνας.

Εύδοξος Παντελάκης

Ο Γεώργιος Εύδοξος Παντελάκης γεννήθηκε το 1990 και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Ηλιούπολης. Είναι απόφοιτος του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης Πειραιά και τελειόφοιτος του μεταπτυχιακού τμήματος Αναλογισμού και Διοικητικής Κινδύνου. Για πολλά χρόνια εργάστηκε στο χώρο της εστίασης, ενώ τώρα εργάζεται στο τμήμα πωλήσεων εισαγωγικής εταιρείας πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής καθώς επίσης και ως ασφαλιστικός και επενδυτικός σύμβουλος...

Μαρίνα Καφαντάρη

Η Μαρίνα Καφαντάρη γεννήθηκε το 1980 στην Ηλιούπολη όπου και διαμένει μέχρι σήμερα, στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας. Σπούδασε "Βοηθός Νοσηλείας" και εργάζεται στο χώρο της υγείας σε ιδιωτική κλινική.

Γεωργία Λιακοπούλου

Η Γεωργία Λιακοπούλου γεννήθηκε το 1991 και είναι μόνιμη κάτοικος Ηλιούπολης. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Ηλιούπολης και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου.